درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

درآمدهای پیش فروش نفت نباید در امورات جاری هزینه شود

نائب‌رئیس مجلس با اشاره به پیش فروش نفت در بورس گفت: درآمدهای فروش این طرح نباید در موضوعات جاری هزینه شده و تعهدات آن هم نباید به دولت بعدی منتقل شود؛ در غیر این صورت مجلس مخالف اجرای آن است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، علی نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در باره تفاوت طرح پیش فروش نفت که رئیس جمهور از آن با عنوان گشایش اقتصادی یاد کرده با فروش اوراق سلف نفتی در بورس اظهار داشت: آنچه که در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مطرح بوده آن است که دولت بنای فروش اوراق سلف نفتی را در بورس دارد.

 

وی در همین راستا افزود: اگر این موضوع با آنچه که مجلس از مباحث کارشناسی و تخصصی به نتیجه رسیده یکسان باشد و به شرطی که دو شرط در آن رعایت شود خوب است به شرطی که منابع فروش نفت در امورات جاری هزینه نشود و همچنین تعهداتی که از این موضوع مترتب خواهد شد به دولت بعدی منتقل نشود که اگر اینگونه شد می‌تواند در جهت جمع‌آوری نقدینگی و سرمایه‌گذاری تاثیر گذار باشد.

 

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: در ابتدا و برای اجرای این طرح باید طرف حساب این قضیه (دولت) مشخص شود ضمن اینکه بایستی نظارت جدی کرد تا درآمد استحصال شده در موضوعات جاری هزینه نشود و تعهدات آن هم فقط مختص دولت فعلی باشد نه دولت آینده؛ در آن صورت مجلس با این موضوع موافق است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار